AQUACITY NAPKÖZIS NYÁRI TÁBOR 2019 JELENTKEZÉSI LAP

Alapadatok megadása
Számlázási adatok

Cégünk számlaadási kötelezettsége és a számlázás megkönnyítése érdekében a számlázási adatokban feltüntetett befizető neve minden esetben egyezzen meg az átutaló, befizető személyével. Átutalásnál kérjük a gyermek nevét és a turnus /turnusok számát a közlemény rovatban feltüntetni.

Nyilatkozat, jelentkezési feltételek

Jelentkezési határidő: 2019. június 1., illetve minden turnus kezdete előtt 10 munkanappal.

A tábor díja: 25.000Ft/fő/5nap

Számlaszám: 11749008-20183365, Egerszegi Sport és Turizmus Kft., OTP Bank Nyrt.

A jelentkezés a regisztrációs űrlap kitöltésével és a jelentkezési díj befizetésével együtt válik érvényessé. Turnusonként az első 35 fő jelentkezését tudjuk elfogadni, akik a regisztrációs űrlapot elküldik és a jelentkezési díjat is befizetik.

Lemondási feltételek: Amennyiben a lemondás időpontja a turnus kezdete előtti 7 napon belül történik, abban az esetben a táborra befizetett összeg a szervezőt illeti meg.

A 19/2012. (III. 28.) NEFMI rendelet szerint a szülőnek a táborozást megelőző négy napon belül kiállított nyilatkozattal kell igazolnia a táborozásban részt vevő gyermek megfelelő egészségi állapotát. Kérjük, a nyilatkozatot az első napon hozza magával a gyermek. A nyilatkozat formanyomtatványát átveheti személyesen az AquaCity főpénztárában, illetve letöltheti a www.aquacity.hu weboldalról.

AquaCity mobilapp (HU)