Június 23-án, pénteken a Pannon Lapok Társasága Kiadói Kft. és az AquaCity közös akciót hirdet. Ezen a napon a megyekártya tulajdonosok (Zala, Vas, Veszprém) az eddig megszokott 15%-os kedvezmény mellett a fürdős jegy áráért kombinált jegyhez járó karszalagot kapnak, így az óriáscsúszdákat is igénybe vehetik:

A kedvezménnyel kapcsolatos információk:

Ezen a napon a kedvezményes árak az alábbiak szerint alakulnak:

Amennyiben a megyekártyát felmutatásra kerül, abban az esetben az egész napos felnőtt fürdőjegyből levonunk 15% kedvezményt, így a belépő 2550 Ft-ba kerül, mellyel az óriás csúszdák is igénybe vehetőek.

A megyekártya felmutatását követően az egész napos diák fürdőjegyből levonunk 15% kedvezményt, így a belépő 2040 Ft-ba kerül, mellyel az óriás csúszdák is igénybe vehetőek.

A megyekártya felmutatását követően az egész napos családi fürdőjegyből levonunk 15% kedvezményt, így a belépő 7650 Ft-ba kerül, mellyel az óriás csúszdák is igénybe vehetőek.

A megyekártya felmutatását követően az egész napos gyermek, nyugdíjas fürdőjegy árából levonunk 15% kedvezményt, így a belépő 1275 Ft-ba kerül, mellyel az óriáscsúszdák is igénybe vehetőek.

A kedvezményt kizárólag megyekártya felmutatásával lehet igénybe venni.

A kedvezmény csak az egész napos belépők esetén érvényes.

A kedvezmény más kedvezménnyel nem vonható össze.

 

Sőt ezen a napon a PLT sátra is megtalálható lesz a strandon, sőt játékkal is készülnek értékes nyereményekért.

AquaCity mobilapp (HU)