Móka, kacagás, élmény és sok-sok új pajtás - ez az, ami rád vár, ha kipróbálod valamelyik mini csúszdánkat, melyeket kifejezetten a legbátrabb gyerkőcöknek ajánlunk. 

A ,,kamikaze” elnevezés a biztonság és a garantált szórakozás záloga. Égbenyúló magasság, száguldás, beépített bukkanók, csobbanás, ami jelenti a kamikaze feladatának teljesítését.

Sebességrekordot szeretne felállítani? A hidrocső erre kiválóan alkalmas. Villámgyors, mégis biztonságos, egyenes lejtésű, zárt csőcsúszda a kalandot kedvelők számára, amely különleges, felejthetetlen élményt nyújt.

Leginkább a kígyó tekeredéséhez lehet hasonlítani ezt a kb. 100 m hosszú csúszdát, melyet a bátortalanabbaknak kifejezetten ajánlunk. 10%-nál is alacsonyabb lejtése miatt hatalmas népszerűségnek örvend. 

A körülbelül 100 m hosszú csúszda az élményfürdő egyik legkedveltebbje, igazi élmény mindazoknak, akik nem félnek a sötétségtől.

Az aquapark leghosszabb csúszdája, mely kb. 120 m hosszú. A vadvízi kenuzáshoz hasonló élménnyel távozhatnak azok, akik kipróbálják a csúszó-matraccal használható, változó szélességű és irányú kanyarokkal tarkított csúszdát.

A 2 óriás kalandcsúszda a csúszda dombról indulva, egyenként több mint 100 m hosszan kacskaringózik a domb aljáig.

AquaCity mobilapp (HU)