Az AquaCityben a számos csúszda és medence mellett további élményelemek is biztosítják minden korosztály számára a kikapcsolódást.

A 2015-ös szezon új attrakciója a mini vízi bicikli. Egyedül vagy párosan is száguldhatsz a vízen a kézzel hajtható eszközön.

Az ugrómedencében található mászó-falon bárki kipróbálhatja ügyességét és erejét. Itt még nagy eséstől sem kell tartania, hiszen csak egy jó kis csobbanást jelent.

Lespriccelnéd anyukádat, apukádat, pajtásaidat, de nincs nálad vízi-pisztoly? A gyerek medence 2 forgatható vízi ágyúval is vár.

A Vízi Ösvény már önmagában is egy látványosság. Unod a labdázást a vízben? Kipróbálnád ügyességed?    A vízi ösvény mindenki számára egy izgalmas kihívást jelent.

A vízi manóknak néha ki kell szállni a vízből a partra?! A bébi és gyermekmedence élményelemei mellett játszótér is várja a csöppségeket.

Unja a vizes mozgásformákat? Próbálja ki szabadtéri Fitness parkunkat, amely 4 különböző elemmel várja mindazokat, akik a fürdőzés mellett szárazföldi mozgásra is vágynak.

A különféle sportolási lehetőségek elengedhetetlen részei az aktív kikapcsolódásnak. Ha megunta a fürdőzést, várja a strandröplabda pálya és a strandfoci pálya az AquaCityben.

AquaCity mobilapp (HU)