Az AquaCity is csatlakozott a Csobbanj Európával 2016. rendezvénysorozathoz.

A roadshow az idei évben is körbelátogatja a magyarországi strandokat, érdekes kvízjátékokkal, vetélkedőkkel szórakoztatva a fürdőzőket. 

 

Az AquaCity Vízicsúszda és Élményparkba július 8-án érkezik a nagyszabású rendezvény, amelynek célja, hogy a játékos feladatok során megismertesse a strandolókat az Európai Unióval, jogainkkal, lehetőségeinkkel.

Az Európai Unió magyarországi tájékoztató irodái, a Europe Direct irodák idén ismét várják az érdeklődőket a legnépszerűbb hazai strandokon, fesztiválokon és rendezvényeken az országos nyári EU-roadshow keretében.

Ugrálóvárral, képességfejlesztő, logikai, ügyességi és memóriajátékokkal, várjuk a legkisebbeket egy kis fürdőzés utáni kikapcsolódásra a fürdő területén felállított EU-sátornál.A gyerekjátékokon kívül a felnőttek számára is készülünk uniós tanácsadással, a helyszínen kitöltött EU-totóért pedig nyeremények járnak.

A rendezvény ingyenes.

 

 

Sok szeretettel várunk mindenkit, aki a nyári strandolás mellett szeretne egy kis plusz információra szert tenni, vagy éppen megmérettetni!

 

https://www.facebook.com/events/547336105391475/

 

AquaCity mobilapp (HU)