Vasárnap főszerepben az extrém sportok és táncok!

Kíváncsi vagy a nem mindennapi mozgásformákra? A fürdőzés mellett szívesen részt vennél sportversenyeken, kipróbálnád a capoiera-t vagy más extrém sportot és táncot?

Július 10-én, vasárnap a Foci EB döntőjének időpontjában éjszakai fürdőzéssel készülünk, továbbá a foci szerelmesei óriás kivetítőn keresztül nézhetik az EB elődöntőjét.

Július második hétvégéjén az AquaCity ad otthont a HSMA Erős Ember Magyar Kupának. Ezen a napon a profik mellett az amatőr ,,Erős Ember"-ek is megmérettethetik magukat.

Július 9-én, szombaton a HSMA Erős Ember Magyar Kupa mellett sportnapot szervezünk az AquaCityben. A kilátogatók megismerkedhetnek a helyi sportágakkal, sőt néhányat ezek közül ki is próbálhatnak majd.

Az AquaCity is csatlakozott a Csobbanj Európával 2016. rendezvénysorozathoz.

A roadshow az idei évben is körbelátogatja a magyarországi strandokat, érdekes kvízjátékokkal, vetélkedőkkel szórakoztatva a fürdőzőket. 

Július 7-én, csütörtökön a Foci EB elődöntőjének időpontjában éjszakai fürdőzéssel készülünk, továbbá a foci szerelmesei óriás kivetítőn keresztül nézhetik az EB elődöntőjét.

Július 6-án, szerdán a Foci EB elődöntőjének időpontjában éjszakai fürdőzéssel készülünk, továbbá a foci szerelmesei óriás kivetítőn keresztül nézhetik az EB elődöntőjét.

Július első hétvégéje a gyerekekről szól, hiszen a Zalai Hírlap szombati gyereknapja után vasárnap DUPLÁZUNK! Ezen a napon sem lesz hiány vetélkedőkben, kvízjátékokban,  egész napos mókában és kacagásban, melyről a Zobori KalandoZoo és az AquaCity gondoskodik majd.

Ezen a hétvégén felejthetetlen 2 napos kalandra hívunk minden gyerkőcöt és mindazokat, akik szívük mélyén még gyereknek érzik magukat!

Június 26-án, vasárnap Zalaegerszegre érkezik a híres verseny. Az országos XCU verseny második állomása lesz Zalaegerszeg és ezen belül az AquaCity.

A világ egyik legszínesebb rendezvénye..... Először a Régióban! Június 25-én, szombaton a ZALAEGERSZEGI AquaCity égboltját színesre festjük!

AquaCity mobilapp (HU)