Vasárnap főszerepben az extrém sportok és táncok!

Kíváncsi vagy a nem mindennapi mozgásformákra? A fürdőzés mellett szívesen részt vennél sportversenyeken, kipróbálnád a capoiera-t vagy más extrém sportot és táncot?

Ezen a napon a gyerekeké a főszerep az AquaCity-ben a Zobori KalandoZoo jóvoltából.

Az idei szezonban sem maradhat el a már hagyománynak számító strandröplabda bajnokság az AquaCityben. Az elmúlt évekhez hasonlóan a 3 fordulóból álló megmérettetést a nyári időszakban szervezi meg a zalaegerszegi Röplabda Klub.

Július 23-án, szombaton rendőrök, mentősök, tűzoltók és motorosok lepik az AquaCity területét és számos érdekességgel, nem mindennapi programokkal készülnek a fürdőző Vendégek számára. 

Július 24-én, vasárnap a családoké a főszerep az AquaCity Vízicsúszda és Élményparkban! Ezen a napon a Zalai Hírlap jóvoltából egyaránt kínálunk programokat a felnőttek és a gyerkőcök számára is, ahol az egyéni és a csapat munka is jelentős szerepet kap.

Július 29-én, pénteken visszarepítünk a RETRO világába! Hangulatidéző ,,retro" programot kínálunk, ahol terítékre kerülnek a kor jellemzői: a nagy slágerek, a divat, a hangulat, a korabeli játékok.

Éjjel-nappal csak az AquaCity! Az eseményt idén már 7-ik alkalommal szervezi meg a Magyar Fürdőszövetség, amelyhez az AquaCity is csatlakozik. Az idei évben a programok mellett RETRO Strandparty várja majd a fürdőzőket. 

Ezen a hétvégén a mozgásé és az egészségé a főszerep az AquaCityben. Vendégeink 2 napon keresztül megismerhetik a helyi sportközpontokat, tanácsokat kérhetnek, kipróbálhatják a  klubok mozgásformáit, továbbá egészségügyi méréseken is részt vehetnek.

2016-ban 4-ik alkalommal szervezi meg a Zalai Hírlap a Nagy Vízválasztó elnevezésű családi szabadidős vigasságot.  Szombaton egész napos sportolási lehetőség várja majd az érdeklődőket.

Ezen a hétvégén a sporté, főként a vízi sportoké a főszerep az AquaCityben. Vetélkedők és versenyek minden mennyiségben kicsiknek és nagyoknak egyaránt! 

AquaCity mobilapp (HU)