Ez a hétvége a gyerekekről szól az AquaCity-ben, hiszen a szombati nap után vasárnap is folytatódik a gyereknap.

Az AquaCity-ben is lesz egy hétvége, ami a gyerekekről szól, hiszen július 22-én és 23-án felejthetetlen kalandra hívjuk a gyerkőcöket és mindazokat, akik szívük mélyén még gyereknek érzik magukat!

Az AquaCity is csatlakozott a Csobbanj Európával 2017. rendezvénysorozathoz. A roadshow az idei évben is körbelátogatja a magyarországi strandokat, érdekes kvízjátékokkal, vetélkedőkkel szórakoztatva a fürdőzőket. 

Ha nyár, akkor idén is vízpart, buli és természetesen jéghideg Coca-Cola! Július 15-én és 16-án Coca-Cola Strandparty! Szombaton és vasárnap játékok, vetélkedők és nyeremények is várják mindazokat, akik ellátogatnak hozzánk.

Ezen a napon a Borsodi jóvoltából sok érdekesség várja majd a kilátogatókat.

Július második hétvégéjén a sporté a főszerep az AquaCity-ben. A rendezvényen a kilátogatókat számos bemutató és vetélkedő is várja majd vízen és szárazföldön egyaránt.

2017-ben immár 5-ik alkalommal kerül megrendezésre a Zalai Hírlap és az AquaCity közös sportnapja, mely az elmúlt években nagy sikert aratott.

Ezen a napon az INTERSPORT jóvoltából sok móka és kacagás vár mindenkit, hiszen 11-16 óra között számos vetélkedővel készülünk kicsiknek és nagyoknak egyaránt.

Az AquaCity Vízicsúszda és Élménypark idén ünnepli 15-ik születésnapját. 15 évvel ezelőtt június 29-én, ami akkor szombatra esett nem sokkal dél után már megindult a tömeg Ságod felé - az aquapark ünnepélyes megnyitására.

AquaCity mobilapp (HU)