Az EU magyarországi tájékoztató irodái az idén nyáron a legnépszerűbb hazai strandokon- így az AquaCity-ben is- nyitva állnak az érdeklődők előtt. A tájékoztatóval egybekötött roadshow augusztus 15-én látogat el hozzánk.

Nem múlhat el szezon a már hagyománnyá vált jótékonysági főzőverseny nélkül. A versengő csapatok mellett fellépőkben sem lesz hiány.

Tiltott perc, Egyetlen szó, Szerelemre hangolva, Kicsi gesztenye... Néhány Dobrády Ákos és a TNT nagy slágerei közül, melyeket augusztus 3-án kora délután élő zenekarral is meghallgathatsz, akár a strandmedencében való hűsölés közben is.

Strand röplabda nélkül? Nem létezhet. Így idén sem maradhat el a bajnokság, mely a nyár három hétvégéjén csalogatja a sport rajongoit a parkba. A résztvevők számára a fürdőbe való belépés kedvezményes.

Neked mid van?

Most megmutathatod! Július 20-án ugyanis tetoválással rendelkező vendégeinknek kedvezünk.

Mindegy, hogy kicsi, vagy nagy, romantikus vagy vagány, szombaton 25% kedvezménnyel jár.* Mutasd be a pénztárnál, mit varrtak rád, és egész napos belépődhöz olcsóbban juthatsz hozzá.

A Kvártélyház Szabadtéri Színház szervezésében július 7-én és 13-án Cirkusz Ödön kalandjai okoznak vidám perceket a legkisebbeknek.

Strand röplabda nélkül? De nem az AquaCity-ben! A már évek óta rendszeres strandröplabda-bajnokság idén sem maradhat el!

A Zalai Hírlap és a Zalaegerszegi AquaCity hagyományteremtő szándékkal első ízben rendezi meg gasztronómiai örömnapját, ahol lehetőséget teremt arra, hogy, a szabadtéri főzés utánozhatatlan élményére vágyók, az azt hivatásos, vagy hobby szinten művelők,

Június 15-én megnyitja a kapuit az AquaCity, ennek alkalmából 1000 forintos belépővel veheted igénybe szolgáltatásainkat.

Mazsorettek, fúvószenekar és polgármesteri köszöntővel veszi kezdetét az élményfürdő szülinapja.

Koncertek minden mennyiségben! Az ismert helyi zenekarok mellett sztárvendégekből sem lesz hiány! Fellép a Csillag Születik harmónika virtuóza, Szabó Ádám, és itt lesz a Jukebox Babies és az Ámokfutók is! 

Rendhagyó koncert, rendhagyó helyen a húsz éves Bazookával!

Ha nyár, akkor idén is vízpart, buli és természetesen jéghideg Coca-Cola! Június 29-től július 1-ig Coca-Cola Strandparty a zalaegerszegi AquaCityben!

AquaCity mobilapp (HU)