A Zalai Hírlap és a Zalaegerszegi AquaCity hagyományteremtő szándékkal első ízben rendezi meg gasztronómiai örömnapját, ahol lehetőséget teremt arra, hogy, a szabadtéri főzés utánozhatatlan élményére vágyók, az azt hivatásos, vagy hobby szinten művelők,

a zalai ízek kedvelői egyaránt, nagyobb közösségben, ünnepi módon hódolhassanak gasztronómiai ihletésű szenvedélyüknek, versenyszellemüknek.

A Csülök-Ünnepet elsősorban azzal a céllal szervezzük, hogy hirdesse a magyar gasztronómia – kiváltképp a zalai térség - tradicionális ételreceptjeinek sokaságát, bemutassa, népszerűsítse a szabadtéri főzés kultúráját. 


Nem kevésbé fontos célként tűztük ki, hogy azon társaságok is hódolhassanak az effajta konyhaművészetnek, akiknek a hétköznapokban erre nincs lehetőségük, illetve érdeklődőként, turistaként ide vetődve jó szájízzel vigye tovább hírünket.

A Csülök-Ünnep mellé természetesen jófajta szórakoztató körítés is dukál. Az Aqua City teljes rekreációs- és élménypalettáján túl, kirakodó vásárral, játékparkkal, szórakoztató műsorokkal, sztárparádéval várunk minden érdeklődőt is – mindezt csak a fürdő belépő fejében.

AquaCity mobilapp (HU)