15-ik SZEZONJÁT KEZDI MEG AZ AQUACITY!
Június 11-én, szombaton az AquaCity megnyitja kapuit és egészen augusztus 28-ig várja majd a vízi élmények szerelmeseit.

Az AquaCity-vel egy időben a Városi Strand is kinyit és egészen augusztus végéig várja a pancsolni vágyókat.
A 2016-as szezonnal kapcsolatos legfontosabb információkról szerdán sajtótájékoztatón számolt be Balaicz Zoltán - Zalaegerszeg Polgármestere, Bali Zoltán - Önkormányzati Képviselő, Bánhegyi Péter - az Egerszegi Sport és Turizmus Kft. ügyvezetője és Tóth Judit - a Deák Ferenc Megyei Könyvtár igazgatóhelyettese. 
Mivel az AquaCity idén ünnepli 15-ik szezonját, ezért Vendégeinknek szeretnénk kedveskedni: Június 11-én, szombaton minden 150-ik Vendég, aki belépőt vált az AquaCity-be 1-1 ajándékcsomagot vehet majd át este az Egerszeg Fesztiválon. Június 15-én pedig kedvezményes belépőkkel várjuk a strandolni vágyókat. Ezen a napon az egész napos kombinált belépő 1500 Ft, Egerszeg Kártyával pedig 1000 Ft. Az idei szezonban is jelentős hangsúlyt helyezünk majd a programokra: hétköznaponként animátorok szórakoztatják a kicsiket és a nagyokat egyaránt. Hétvégente pedig egész napos tematikus rendezvényekkel készülünk, melyekről bővebben már lehet olvasni az Aqua Appon és awww.aquacity.hu weboldalon. Az idei szezonban INGYENES WIFI elérést biztosítunk Vendégeinknek, melyet az applikáción keresztül érhetnek el. Új szolgáltatásként jelenik meg a strandkönyvtár is. A sajtótájékoztató végén pedig az AquaCity elefántjának új külsejéről is lerántottuk a leplet, mely megjelenését az Ady Endre Általános iskola diákjainak köszönheti.

ADRENALIN, ÉLMÉNY, KALAND - AZ AQUACITY JÚNIUS 11-TŐL CSAK RÁD VÁR!

AquaCity mobilapp (HU)