A strandon képzett animátorok gondoskodnak nap mint nap arról, hogy vendégeink kicsiktől a nagyokig tartalmasan töltsék el idejüket az AquaCityben.

Az öltöző végében kialakított baba-mama szoba lehetőséget biztosít a mamáknak arra, hogy elvonuljanak a babákkal egy kis időre. A szobában fotel, pelenkázó és hajszárító is várja a mamákat és a babákat.

Értékmegőrző (Safe) a pénztárnál  pultnál vehető igénybe, térítés ellenében.

Az értékmegőrző díja: 350 Ft. Továbbá kaució díja: 1000 Ft

Vendéglátó egységeinkben mindenki megtalálja az életvitelének és ízlésének megfelelő étel- és italféleségeket. A hagyományos stílusú büfék mellett étterem, fagylaltozó, koktélbár is segítenek enyhíteni éhségedet és szomjadat.

Az AquaCityben lehetőség van napágy és óriás úszógumi bérlésére is. A bérlés egész napra vonatkozik. A napágy bérleti díja: 500 Ft, a gumikarika, amely egyaránt használható a matracos csúszdán és a lassú folyóban is: 400 Ft. Továbbá a napágy esetében 1000Ft, a gumikarika esetében 2000 Ft kaució fizetendő.

Ha nem gyalogosan érkeztél? Nem akadály! Az AquaCity ingyenes parkolási lehetőséget biztosít személygépkocsik, autóbuszok, biciklik számára.

AquaCity mobilapp (HU)