Tegnap sajtótájékoztató keretében számoltak be a 2017-es szezont illető legfontosabb információkról, melyek közül talán az egyik legfontosabb hír a Pre Openinggel kapcsolatos, melyet Balaicz Zoltán Zalaegerszeg Megyei Jogú Város Polgármestere és Bánhegyi Péter az AquaCity-t üzemeltető Egerszegi Sport és Turizmus Kft. ügyvezetője osztott meg a jelenlévőkkel:

Bár az AquaCity hivatalos szezonja június 17-én kezdődik, ennek ellenére a jó időt prognosztizáló előrejelzés miatt már a pünkösdi hosszú hétvégére megnyitja kapuit a vízi paradicsom.

A sajtótájékoztatón arról is beszámoltak, hogy az idei szezont hónapokig tartó felkészülés előzte meg, melynek során többek között lecserélték a gyermek és baby medence feletti hidat, fém szerkezetűre cserélték a torony fa szerkezetű korlátjait, emellett biztonsági kamerarendszer kiépítése is megvalósult és most zajlik a toronyóra cseréje is.

Balaicz Zoltán Polgármester azt is elmondta, hogy az AquaCity idén ünnepli 15-ik születésnapját, mely alkalomból június 29-én kedvezményes belépési lehetőséggel várják a fürdőzőket: Egész napra a kombinált belépő egységesen 1500 Ft, ugyanez Egerszeg Kártyával 1000 Ft. Az időpontra azért esett a választás, mert 2002-ben ezen a napon fogadta először a fürdőzőket a vízi vidámpark.

 

AquaCity mobilapp (HU)